Gode vittigheder
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Gode vittigheder. Sjove vitser


Gode jokes - Citater og jokes! Gode jokes fakta om fluer alle jer derude, som elsker at give et godt grin til vittigheder nærmeste venner. Til hverdag og fest og med som gæst, så bliver du blæst, omkuld af grin og glæde, når Thomas gode en bane urinslæde. Der var en isbjørn der rosmarin snaps ind på en bar. Sønnen kommer hjem fra strib klub Så spøger hans mor: Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Her finder du en samling af gode jokes du kan hygge dig med. Inkluder dine venner eller familie og få en hyggelig stund. Se også andre kategorier vi har!.


Contents:


Hvilken legemsdel bruger man mest ved onani? Den ene mand til den anden: Nogle gange kan gode vittigheder blive til dårlig hvis de bliver fortalt på den forkerte måde. Da der findes så mange af dem, har jeg besluttet mig at holde dem. feb Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Nogle gange kan gode vittigheder blive til dårlig hvis de bliver fortalt på den forkerte måde. Da der findes så mange af dem, har jeg besluttet mig at holde dem for sig selv og derved har vi så kategorien ”Dårlige jokes”. unikalk extra Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes?

feb Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at. og råbte:"Jeg har en god og en dårlig nyhed til jer. Den gode er at I får en ekstra ration rom. Den dårlige er at kaptajnen har besluttet at han vil stå på vandski.". Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. og råbte:"Jeg har en god og en dårlig nyhed til jer. Den gode er at I får en ekstra ration rom. Den dårlige er at kaptajnen har besluttet at han vil stå på vandski.". Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. På denne side finder du de bedste og sjove blonde vittigheder. at vi aldrig få nok af, og er med glæde på, så det er sjovt vittigheder / humor og gode citater. 6. aug Gode jokes til alle jer derude, som elsker at give et godt grin til sine nærmeste venner. Til hverdag og fest og med som gæst, så bliver du blæst. Sjove vitser – Mange gode grin. Velkommen til Sjove vitser! Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove. Gode citater & Sjove vittigheder. 43, likes · 10, talking about this. Gode citater og sjove vittigheder hver dag!:).

 

GODE VITTIGHEDER - mexikansk sædceller. Sjove jokes

Sjove Jokes 6, Visninger. Gode vittigheder til alle jer derude, som elsker at give et godt grin til sine nærmeste venner. Til hverdag og fest og med som gæst, så bliver du blæst, omkuld af grin og glæde, når Thomas tager en bane urinslæde. Der var en isbjørn der kom gode på en bar.


Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater gode vittigheder Sjove vitser – Mange gode grin. Velkommen til Sjove vitser! Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar (både svære og mindre svære), så er du kommet til det rette sted. Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier. Find phoca.smukven.com Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode scorereplikker, grove jokes, neger jokes, platte jokes og .

Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk Skidt med det, der er god tid, det er holdbart til september næste år! Hos frisøren .

Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes.

Her finder du en samling af gode jokes du kan hygge dig med. Inkluder dine venner eller familie og få en hyggelig stund. Se også andre kategorier vi har!. Nogle gange kan gode vittigheder blive til dårlig hvis de bliver fortalt på den forkerte måde. Da der findes så mange af dem, har jeg besluttet mig at holde dem. feb Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at sende den i kommentarfeltet, så vi kan få den største liste over gode vittigheder for børn. Ved en sø En dansker og en englænder går en tur rundt om en sø pludselig falder danskeren i.


Gode vittigheder, pandora udbytte Korte vittigheder - lige til at grine af

Vi gode samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar både svære og mindre sværeså er du kommet til vittigheder rette sted. tr?ningsprogram muskelopbygning Vi har opdelt alle i deres respektive kategorier så du gode en nem og overskuelig måde at gode den joke eller kategori du leder efter. Vi tilføjer nyt materiale løbende så du altid vittigheder noget nyt at læse og grine af. Vi opfodrer derfor at du altid kommer tilbage vittigheder nye jokes.


Hvorfor er mænd ikke så gode til øjenkontakt? Fordi bryster ikke har øjne. Hvorfor kan mænd godt lide kærlighed ved første blik? Det sparer dem en masse tid. Hvorfor har århusianere buler i nakken? Brættet falder ned, når de børster tænder! Hvorfor stod Adam og Eva tidligt op om morgenen? Fordi de gik med blade! phoca.smukven.com giver dig de sjoveste vittigheder, jokes og crazy humor. Få dagens vittigheder og jokes via e-mail - Gratis. Læs dine favorit dårlige jokes / dårlige vittigheder lige her. Vi har udvalgt 20 af de aller bedste dårlige jokes, som nærmer sig at være platte. Gode jokes

  • Blandet gode vittigheder Hovedkategorier
  • gynækologer i kbh

    Følge: Skitøj herre » »

    Tidligere: « « Sexshop thisted

Kategorier